Woningzoekend?
Griffith Estate
helpt u verder

Eerst even kennismaken… Wie is Griffith Estate en wat kunnen wij voor u betekenen? Maar vooral, wie bent u als woningzoekende?

Heeft u de stap gezet om op zoek te gaan naar een koopof huur woning, of heeft u uw droomwoning zelfs al op het oog? In beide gevallen bent u bij Griffith Estate aan het juiste adres!

De misie

Samen zorgen we dat:

uw woning zo optimaal mogelijk verkocht, aangekocht of verhuurd of aangehuurd wordt. Wij werken resultaatgericht, maar altijd ongedwongen. Omdat we zeer lokaal actief zijn, weten we wat er speelt in de omgeving van uw woning. Hierdoor kunnen wij u en potentiële kopers of huurders goed informeren en snel schakelen. Deze aanpak heeft ertoe geleid dat we in korte tijd zijn gegroeid als nieuwkomers.

ONZE visie

Zowel Online,
virtueel en digitaal:

Zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden.
Met name in het presenteren van uw woning en het gericht op zoek gaan naar kopers, huurders of u een woning wilt kopen of huren daarin zien wij de voordelen en zullen we deze toepassen. Om optimaal resultaat te behalen en een “goed gevoel” te creëren is het voor ons een must om naast de woning ook vooral te weten wie u bent. “De mens achter de stenen”.