Opzoek naar een woning?

Heeft u de stap gezet om op zoek te gaan naar een koop of huur woning, of heeft u uw droomwoning zelfs al op het oog? In beide gevallen bent u bij Griffith Estate aan het juiste adres! Als Estate makelaar staat het belang van u als huurder of koper op nummer één. Lees hier hoe wij u helpen bij uw zoekopdracht, maar ook kunnen begeleiden bij een gerichte aankoop of aanhuur opdracht ook als u al een woning gevonden heeft.

U bent bij Griffith Estate aan het juiste adres! Als Estate makelaar staat het belang van u als huurder of koper op nummer één. Lees hier hoe wij u helpen bij uw zoekopdracht, maar ook kunnen begeleiden bij een gerichte aankoop of aanhuur opdracht ook als u al een woning gevonden heeft.

Begeleiding

Als woning zoekende kent u niet alle wegen, de Griffith Estate makelaars willen u hierbij graag begeleiden en u woningwijs maken. Wanneer u opzoek bent naar uw nieuwe woning helpen wij u van A t/m Z. Indien u al een nieuwe woning gevonden heeft helpen wij u van B t/m Z.​

Bezichtiging

Heeft u de woning al eens bekeken? Ook dan plannen en begeleiden we alsnog samen een bezichtiging. Griffith Estate onderzoekt en beoordeelt dan alle belangrijke aspecten van het huis. Liefde kan soms blind maken, ook voor een woning. We handelen in uw belang

Vertegenwoordiger

Griffith Estate houdt zich als uw vertegenwoordiger verantwoordelijk voor uw belangen. Op die manier staat juist úw belang voor ons op de eerste plaats en gaat u op gelijkwaardige voet het proces met de verkopende of verhurende partij aan.

Handelen in uw belang

Waarom specifiek Griffith Estate? Bij het kopen of huren van een woning komt u tegenover de verkopende of verhurende makelaar te staan: een makelaar die handelt in het belang van de verkoper of verhuurder. Het is dan aan te nemen dat uw belang op de tweede plaats komt.